Kaverini Tuulikki opiskelee koirahierojaksi, ja minä lupasin Valan hänelle yhdeksi koekaniiniksi opiskeluun liittyvään käytännön harjoitteluun. Mitään varsinaisia isoja lihaskipuoireita Vala ei ole näyttänyt, mutta muutamista pienemmistä merkeistä olen arvellut sillä olevan jotakin enemmän tai vähemmän jumissa selässä. Sitäpaitsi koirathan nyt muutenkin ovat huippuhyviä salaamaan mahdolliset kipunsa.

Tuulikki on nyt pari kertaa ehtinyt käydä meillä Valaa katsomassa. V.n takaosasta/selästä löytyikin heti jotakin jumia, joita sitten tässä pikkuhiljaa koitetaan "korjailla". Alkuun V myös aristeli vasenta etujalkaa, eli lavassa oli myös jotakin pientä.

Minua hieman epäilytti alkuun, mahtaakohan tämä adhd-väkkärä pysyä lainkaan paikoillaan. Ensimmäisellä kerralla Vala olikin vähän ihmeissään, että nyt kyllä tehdään jotakin muuta kuin perusrapsuttelua. Eilinen hierontakerta olikin jo tunnelmaltaan erilainen, ja Vala pötkötteli aika tyytyväisenä silmät kiinni kyljellään (paitsi sitä selkää se aristeli jonkin verran). Kiva katsella, kun koira rentoutuu käsittelyssä!