Tänään tokoiltiin lenkin jälkeen pihassa. Ihan jees noin periaatteessa, Niki oli innokas ja hyvin kuulolla. Vähän otti häiriötä ohikulkevista naapureista, mutta ei onneksi jäänyt kuitenkaan haahuilemaan pidemmäksi aikaa niiden perään.

Seuraaminen oli varsin hyvää, pidemmillä matkoilla Niki alkaa etääntyä, mutta muuten ok. Käännökset meni hyvin, täykkärissä tosin vähän haihattelua; Niki selvästi jäi miettimään, että mitäköhän tässäkin piti nyt taas sitten muka tehdä... lisää treeniä ja eiköhän se siitä sitten. Kontakti oli erinomainen kokoajan :)

Liikkeestä seisominen tuotti sitten jo vähän ongelmiakin, mutta niistäkin voi (onneksi :D ) syyttää ihan suoraan ohjaajaa, joka ei aina tajua, miten pitäisi toimia. Pääpiirteittäin näyttää kuitenkin hyvälle, ja mulla on vahva usko siihen, että tästä tulee vielä ihan toimiva liike kunhan vain treenataan tarpeeksi.

Mutta sitten se istuminen ja sen ongelma. Eli tässä vähitellen ollaan koitettu opetella kunnon istumista, esim. kaukoja varten. "Istu"-käskyllä kun on Nikille nykyään vähän sellainen istun, jos huvittaa -merkitys. Nyt on siis käytössä ihan uusi käskysana ja koko hommaa opetellaan ihan uudestaan. Paitsi, että meillä on ongelma: N tarjoaa jatkuvasti sellaista "lötsähtänyttä" istumista l. istuu toisen takajalan päällä vinossa. Hyvin satunnaisesti N istuu "kunnolla", ja näistä suorituksista olen sitten hirveästi yrittänyt palkata ja kehua.. Jostain syystä N ei kuitenkaan oikein tunnu tajuavan, mitä siltä vaadin. Normaalisti Niki hoksaa uudet asiat suhteellisen nopeasti, mutta nyt N ei jotenkin näytä ymmärtävän eroa "oikean" ja "väärän" istumisen välillä... 
Että jos jollakulla on hyviä vinkkejä, niin niitä saapi ihan vapaasti kertoa.

Ei muuten ikinä pidä laittaa näemmä englanninkielistä otsikkoa blogikirjoituksille, tuohon yhteen maaliskuun kirjoitukseen, jossa on siis englanninkielinen otsikko, ilmestyy päivittäin kymmeniä roskapostikommentteja :(