Käytiin agilitaamassa navetalla. Tällä kertaa oltiinkin sitten ihan vain kaksin Nikin kanssa liikkeellä, mikä vaikuttikin vähentävän yllättävän paljon sen stressausta (ei tarvinnut vahtia lauman koossa pysymistä?). Kyllähän tuo edelleen autoja jonkin verran vahtasi, mutta oli kuitenkin paljon rauhallisempi kuin se on koskaan aiemmin ollut.

Menin Nikin kanssa kaksi rataa, kolmas jätettiin ihan suosiolla väliin, koska en todellakaan tahtonut ottaa riskiä epäonnistumisesta kahden hyvän suorituksen jälkeen. Niki toimi erittöin hyvin, pysyi käsissä koko ajan ja meni sinne, minne sen ohjasin (, mikä olikin sitten tietysti itse asiassa melkoinen ongelma...). Päästin Nikin ennen radalle menoa käymään ovella kurkkaamassa kuten ennenkin olen tehnyt ja sitten vasta siirryttiin rauhassa radalle. Tämän jälkeen Niki sitten keskittyikin oikein kivasti eikä yrittänytkään missään vaiheessa karata radalta (, mikä on siis ollut meillä erittäin suuri ongelma aiemmin).

Itse radoista ei nyt oikeastaan mitään kummoista sanottavaa ole. Niki todellakin meni ihan niin kuin sitä ohjasin, mikä tietty tarkoitti sitten melkoista kasaa virheitä, koska en todellakaan osannut ohjata sitä ;) Pikkasen ovat taidot päässeet ruostumaan tässä...
Keppejä tahkotiin ekalla radalla aika pitkään, ne kun piti tosiaan ohjata "väärältä" (eli oikealta) puolelta.. muuten esteet olivat Nikillä hyvin muistissa, eikä suorittamisessa ollut suurempia vaikeuksia. Jopa A:n alastulo meni hienosti :)

Lihashuollon kanssa yritin olla tarkkana: lyhyet venyttelyt ennen ja jälkeen ratoja ja kotona vielä kunnon venytykset. Näytti tehoavan aika hyvin, Niki vaikuttaa olevan ihan normaalissa kunnossa nyt illalla (ei siis mitään kangisteluja varsinkaan takaosassa, jonka kanssa on aiemmin ollut hiukan ongelmia).