Jalka on ihan hyvässä kunnossa (tosin *kopkop*, en uskalla kyllä enää sanoa mitään siitä, miltä elämä taas huomenna saattaa näyttää).

Ongelma numero yksi on se vanha tuttu: korva. Toistaiseksi se ei ainakaan ole vielä tulehtunut, joten kotihoidolla pärjäillään, onneksi. Ei edes ole sinänsä kovin kipeä, koska Niki kantaa päätä ihan normaalisti (jos se olisi kipeä, Nipsu kulkisi pää vinossa), eikä muutenkaan arista. Raapimisesta korva on kuitenkin ärtynyt (missä ihmeen välissä toi aina ehtii sitä rapsuttelemaan, kun en koskaa näe sen edes sitä tekevän??).

Toinen ongelma on pissailu. Niki on nyt toipilasaikanaan alkanut pissailla sisälle nukkuessaan. Ei nyt mitään isoja lammikoita, mutta kuitenkin sen verran, että viittaa siihen, että nukkuessa pidätyskyky ei oikein toimi :(

Kolmantena ongelmana on Nikin "mä syön sut" -asenne muita koiria kohtaan lenkillä. En jaksa tätä käytöstä. Mikä ihme siinä on, että Niki ei voi edes sietää näköpiirissään tiettyjä koiria? Sinänsä ongelma ei nyt mikään superpaha ole, mutta moinen käytös vaan ärsyttää minua ihan mielettömän paljon. Tänään tosin jouduin pitkästä aikaa turvautumaan remmin käyttöön (nyppäisemään), johan sitä onkin pitkän aikaa pärjätty pelkällä "henkisellä" puolella, joten aika ottaa takapakkia.. Oma vika, en ollut valmiina, koska keskityin likaa ensin kohdatun, rähisevän koiran ohittamiseen, enkä tajunnut, että kulman takaa tuleva koira kuului tälle Nikin "mustalle listalle".
Sinänsä olen kyllä ihan tyytyväinen, että pystyin kuitenkin reagoimaan suht nopeasti ja paikkaamaan virheeni, ja lopulta käveltiin tilanteesta ulos voittajina (siis kuvainnollisesti ;) ).