Muutamaan päivään ei tehty Nikin kanssa yhtään mitään tokoon viittaavaakaan; vain ulkoilua ja leikkiä (pidettiin kunnon sukanvetokisat -oli hauskaa :) Se oli tosin taas tätä äläikinäleikivetoleikkejänoutajasikanssa -juttua, mutta eipä sen väliä. Niklas nyt on muutenkin tollainen "pilattu" otus :P ). Pieni tauko teki kuitenkin ehdottomasti hyvää, kaikki sujui taas paljon paremmin --> Niki oli innokas, mutta ilman ylimääräistä hösellystä, ja kuunteli erinomaisesti.

Alkuun meinasi tulla ongelmia, kun kentälle tuli vapaana juokseva saksanseisoja. Omistaja, joka oli hieman kauempana, ei tehnyt elettäkään ottaakseen koiransa kiinni. Yritin tuota koiraa sitten hätistellä poispäin, jolloin omistaja (, joka oli siis tähän menessä jo lähempänä) totesi vain "ei tää tee mitään pahaa". Teki mieli ihan tosissaan kysyä siltä mieheltä, että uskooko se ihan tosissaan siihen, että koska sen koira tykkää vieraista, kaikki muutkin koirat tykkäävät siitä?! Pidin kuitenkin suuni kiinni ja totesin vain kohteliaasti, että me ollaan täällä kentällä treenaamassa, enkä todellakaan halua, että koirani alkaa silloin seurustella toisten koirien kanssa. Tähän mies mutisi vastaukseksi jotakin todella epämääräistä ja laittoi lopulta koiransa sentään kiinni remmiin...

Mutta itse treeniin sitten. Sivulletuloja, meni tosi hienosti. Niki tuli oikeaan asentoon ja nopeasti, N tarjosi ainoastaan kerran "väärää" asentoa. Seuraamispätkät olivat vain yhden askeleen mittaisia, sujuivat ihan kivasti, liikkellelähtö todella hyvä, mutta loppu vielä hieman vaikea -> istuminen hidas + pari kertaa vinoon. Nyt vielä pitää itse kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen, että itse pitää oman naamansa suoraan eteenpäin, eikä tuijottele turhaan sitä koiraa siinä sivulla...
Muutama eteenmeno myös, matka edelleen lyhyt n. 6m. Parilla ensimmäisellä kerralla vietiin Nikin kanssa yhdessä nami namiboksiin, sen jälkeen vein yksin Nikin odottaessa paikallaan ja lopulta vielä pari niin, että vein ensin namin ja sitten tehtiin välissä muita harjoituksia ja niiden jälkeen vasta eteenlähetys. Meni aika kivasti, vaikka Niki onkin vielä melko epävarma etenemään.. lisää treeniä, niin saadaan varmuuttakin.
Hyppyä myös muutamaan kertaan. Tämä meni myös ihan mukavasti. Niki jäi joka kerta seisomaan hypyn toiselle puolen :) Käskysana kaipaa tosin vielä vahvistusta, mutta muuten kaikki ok.