Joulu sujui varsin rauhallisissa merkeissä. Minä tosin pääsin (=jouduin) autokuskiksi aattona hautausmaareissulle, joka olikin varsin mielenkiintoinen kokemus (jostakin syystä ahtaat parkkipaikat, joissa kymmenen autoa yrittää ängetä samaan parkkiruutuun, eivät vain ole minua varten...), mutta hengissä ja naarmuitta selvittiin :)
Nipsukin jaksoi käyttäytyä hyvin ja rauhoittua, vaikka kaikenlaista kivaa tapahtuikin ympärillä. Joulupaketista paljastunut pehmolelukin on vielä (ihme kyllä!) ehjä, saapa nyt sitten nähdä, koska senkin täyteet löytyvät levitettynä olkkarin lattialta..

Eilen Katri ja Ginga kävivät meillä kyläilemässä. Lenkillä käytiin Pyhäjärven rannassa, jossa viisaat koiramme kävivät kahlailemassa.. Niki olisi ainakin mielellään mennyt ihan kunnollakin uimaan ja kerjäsikin koko ajan kepinheittoa :P Tällä kertaa otus sai kuitenkin tyytyä vain kahlailemaan, jos sitten ensi keväänä mentäisiin uimaan seuraavan kerran.

Sitten se tämän vuoden katsaus. Jos tulospuolta ajatellaan, niin varsin köyhältä näyttää, vain tuo yksi ja ainoa möllitokokisa keväällä. Toisaalta eipä meillä ollut tälle vuodelle sen kummempia tavoitteitakaan asetettu.
Treenattu on kuitenkin ihan mukavasti, tokoa ja noutojuttuja pääasiassa sekä myös pari kertaa käytiin myös haistelemassa agiliidon tuulia. Nikin ja minun suhde on kehittynyt vuoden aikana huimasti, nyt pikkuhiljaa alkaa ihan oikeasti tuntua siltä, että me "puhumme samaa kieltä" :) Vuoden opetuksena onkin ehdottomasti se, että kun jokin ei suju, katso peiliin.

Ensi vuosi jatketaa varmaankin samassa hengessä, kunhan nyt vain ollaan ja elellään rauhassa ja toivottavasti pysytään myös terveinä. Niki täyttää maaliskuussa 8v., joten johonkin näytelmään sen voisi ehkäpä sitten vielä kuskata, kun kerta päästään veteraanikehään näytille.. Tampere KV olisi tietty tuossa kivenheiton päässä meiltä kotoa, mutta luulenpa etten kehtaa Nipsua sinne ilmoittaa.. :P
Minulla on sitten tiedossa tietysti nuo yo-kirjoitukset (itse asiassa jo ihan pian..iik!) ja toivon mukaan lakki on sitten päässä keväällä. Lukion jälkeistäkin elämää pitäisi miettiä, hakulomakkeet pitäisi täyttää aika pian (ja sitä ennen tietty vielä päättää, minne ylipäätänsä hakee..) ja lueskella pääsykokeisiin. Sitten vielä kun pääsisi sisäänkin. Ahdistavaa.

Nyt on kuitenkin aika vetäytyä viettämään vuodenvaihdetta.. me todennäköisesti majoitumme Niki kanssa kylpyhuoneen nurkkaan turvaan.