Eilen pitkästä aikaa päästiin yhteistreeneihin, ja porukkaa olikin paikalla todella kivasti. Joukossa oli myös kolme Nikille entuudestaan täysin tuntematonta koiraa, joten saatiin ihan kiva häiriöharjoitus.

Alkuun paikallamakuuta, koirat rivissä. Nikillä otin varsin lyhyttä aikaa käyden välillä palkkaamassa. Niki pysyi varsin nätisti paikoillaan, eikä juuri vilkuillut muita koiria. Asentoa piti muutamaan kertaan vaihtaa puolelta toiselle, muuten ihan ok. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)

Sitten sivulletuloja, jotka sujuivat ihan ok. Vähän hosumista ja haahuilua (piti vilkuilla, mitä muut tekee), mutta periaatteessa voi kuitenkin olla aika tyytyväinen. Palkkaus jälleen namiboksin kautta, toimi oikein hyvin. Otin myös pari askeleen mittaista seuraamispätkää, jotka sujuivat ihan kohtalaisesti. Alkuun Niki yritti lähteä erkanemaan sivulle, mutta lopulta yksi "kunnollinen" suoritus, johon oli sitten hyvä lopettaa.

Ihan kivat treenit kaikenkaikkiaan, Nikillä oli tosi hyvä kontakti ja muutenkin koira oli oikein kivasti kuulolla. Toki se "vapaana" ollessaan haahuili jonkin verran (ja yritti hurmata Donna-labbista :P), mutta liikkeitä tehdessä N keskittyi hyvin. (Niklas oli tosin myös aivan varma, että maassa oli oltava jotakin syötävää, kun Vilma oli sitä niin tohkeissaan nuuskinut ja minäkin sinne kävin kapuloita heittelemässä... tarkan tutkimisen jälkeen Niki tuli kuitenkin lopulta tulokseen, ettei tunnarikapuloista ollut sittenkään ruuaksi. Koiran elämä on rankkaa.)