Ihan vaihteen vuoksi Niki on ollut kipeänä. Nyt sitten oireilee maha / suolisto.. luulin alkuun, että se johtui lääkkeistä, mutta nyt en enää ole niinkään varma, koska tämä tilanne näköjään vaan jatkuu. Viime torstai ilta - perjantai päivä oli ehkä pahin, silloin Niki oli kovin flegmaattinen ja väsynyt. Lauantaina Niki oli jo taas reipas ja iloinen, mutta sunnuntaina palattiin sitten vähän huonompaan (mahan osalta, muuten Nipsu on nyt ollut ihan "normaali").
Nyt kokeillaan vielä toista maitohappobakteeri kuuria, josko saataisiin ruuansulatuselimistö tasapainoon.

Syitä tosiaan löytyisi vaikka mitä.. lääke on yksi, toisaalta Niki oli torstai-iltana ulkoilemassa metsässä, jolloin se on hyvinkin saattanut siellä syödä jotain (ihmisillä kun on ihastuttava tapa jättää ties mitä inhottavuuksia luontoon :( ), oireet sopisivat myös lantioalueen / suolen kasvaimeen, ja periaatteessa kyseessähän voisi olla jokin ai-juttukin (vaikka Nipsu nyt onkin jo aika vanha, mutta stressi voisi joka tapauksessa toimia laukaisijana)... En todellakaan tiedä.

Tällä hetkellä vain toivotaan, että tilanne rauhoittuisi, ja että Niki pääsisi vihdoin jälleen nauttimaan "kunnon" elämästä.