Vuonna 2011 saavutettua:

  • KTK
  • TK1
  • 2 x ERI ja 1 x SA
  • 30 luettua kirjaa
  • 365 löydettyä geokätköä ja 1 itse piilotettu

Siinä se tiivistetysti. Koulutustunnuksissä oltiin kivan k ja t -kirjain painotteisella linjalla. Minä olen nyt virallisesti kauppatieteiden kandidaatti ja Vala puolestaan saa kantaa nimensä edessä tokon alokasluokasta hankittua titteliä. Tokossa tavoitteena oli kisauran korkkaus, ja ensimmäiset viralliset kisat kisailtiin alkukesästä. Tämän jälkeen kävi mielessä, jos jo syksyllä olisikin siirrytty avoimeen luokkaan, mutta omaan saamattomuuttani ei todellakaan saatu avon liikkeitä kisakuntoon. Toisaalta hyvä näin, olen tyytyväinen, että sekä minä että koira saimme nyt rauhassa hankkia kisakokemusta alokasluokasta. Vaikka pisteiden puolesta mentiinkiin joka kisalla hippasen alaspäin, niin olin kyllä itse varsin tyytyväinen suorituksiin. Kolme kisaa, kolme ykköstä.

Näyttelykehässä Vala kävi kaksi kertaa. Ensimmäine koitos oli toukokussa Tampereen kansainvälisessä näyttelyssä, josta Vala sai ERIn ja sijoittui junioriluokan kolmanneksi. Uran toinen missikisa käytiin sitten joulukuussa Niihanman maneesin "pikkuryhmiksessä", josta Vala sai ERIn sekä SA:n ja sijoittui nuorten luokan toiseksi. Näyttelyissä pärjättiin siis minun mittapuullani aivan mahtavasti!

Tälle, nyt alkavalle, vuodelle suunnitelmissa ja haaveissa on luonnollisesti tokossa avoimessa luokassa kilpaileminen. Ihan vieläkään liikkeet eivät kisakunnossa ole, vaan työtä vaaditaan kyllä edelleen. Rinnalla toki treenaillaan myös ylempien luokkien juttuja (kuten normaalistikin on siis tehty). Taipparit jäivät harmillisesti viime vuodelta käymättä, ja loppuvuodesta lusmuiltiin treenirintamallakin ihan urakalla. Tässä pitää kyllä ryhdistäytyä tänä vuonna! Näyttelyitä käydään varmaan muutamat, fiiliksestä ja menestyksestä riippuen. Ja kun vielä on ylimääräistä aikaa, niin koitetaan ehtiä jatkamaan ihan kivalle alulle päässyttä mejäilyharrastustakin.
Yhdistystoiminnassa jatkan mukana omalla pienellä panoksellani: pesti Novascotiannoutajat ry:n tokotoimikunnan jäsenenä jatkuu sekä lisäksi tarkoituksena olisi järjestää muutamia tolleritapahtumia Tampereen seudulla. Alueen tolleristin kannattaa muistaa seurailla tätä blogia.

Geokätköilyssä oli muuten alustavana tavoitteena saada vuodelle 2011 sata löytöä. Taisi vähän lähteä tämä harrastus käsistä, kun vuoden lopulliseksi saldoksi tuli 365. Kivaa on ollut! Tässä muuten kartta, joka osoittaa kunnat, joiden alueella on kätköilyn merkeissä puuhailtu:


 

Kirjojen parissa tulikin sitten vietettyä aika paljon vähemmän aikaa. Tai ehkä enemmäkin, sillä opiskeluun liittyviä teoksia on kyllä luettu ahkerasti. Tuo 30 vapaa-ajalla luettua kirjaa on kuitenkin tosi vähän (vrt. 2010: 65 kpl ja 2009: 94 kpl). Ehkäpä tänä vuonna ehtii taas vähän enemmän :-)