Eilen oli tosiaan sitten ensimmäinen Koiranpäivä, ja lähdettiin katsastamaan, minkälainen lenkki päivän kunniaksi oli järjestetty. Mukana oli reilu kymmenen koiraa. Oli ihan kivaa, joskin eräällä hoffilla oli kyllä jotakin tosi pahasti hampaan kolossa Nikiä kohtaan.. Niki oli kuitenkin nätisti, pyrki väistämään hoffia. Kyllähän Nikikin sitten rähähti kun toinen yritti päälle käydä, mutta muuten N oli kyllä hienosti. Loppumatkasta Niki oli kyllä aika varpaillaan eikä oikein osannut enää rentoutua (toisaalta ihmekös tuo...).

Kävellessämme kotiin tuli vielä vastaan inhottava rottweiler omistajineen (sori vaan, mulle vain ei ole koskaan jäänyt ko. koiran ja sen omistajan kohtaamisesta mitään hyvää mieleen). Tällä kertaa omistaja otti kuitenkin koiraansa lyhyemmälle remmille, ja yritti myös oikeasti pitää sitä sivussa. Edelleen rotikka yritti käydä päälle, josta Niki riemastui myös ärisemään, mutta rauhoittui heti mun napakasta kiellosta ja ohitus sujuikin ihan nätisti! Ihanaa :)

Ennen tuota lenkkiä tokoiltiin pikkuisen Pirkkahallin pihassa. Niki käyttäytyi aivan kuin se olisi lähkähtymäisillään helteeseen ja oli muutenkin ihan unessa. Ja lämpömittarissa aseita oli siis +12, eikä edes treenattu auringossa. Pari sivulletuloa ja seuraamista. Kaikki oli oikeasti kuin suoraan hidastetusta elokuvasta :/ Teknisesti liikkeissä ei sinänsä vikaa ollut, mutta vauhti ja into olivat tipo tiessään.