Tänään taas mökillä. Treenattiin heti alkuun dameilla mökkitiellä. Paikka oli siis sama kuin edellisissä noutotreeneissäkin ja käytettiin hyväksi aiemmin luotua muistipaikkaa.

Ensin pari yksöismarkkeerausta muistipaikkaan, Niki eteni hyvin ja suoraan ja palautuksetkin tulivat nätisti perille asti. Seuraavaksi sitten kahdella damilla --> toinen muistipaikkaan ja toinen lähemmäs, hyvin näkyville, keskelle tietä. Lähetin Nikin hakemaan ensin tuon lähemmän ja sitten sen jälkeen kauemman, muistipaikalla olevan. Lähemmälle Niki eteni myöskin hyvin, otti damin nopeasti ja palasi takaisin - ja heitti damin maahan noin puolen metrin päähän minusta :( Lopulta sain kyllä Nikin tuomaan sen ihan minulle asti. Tämän jälkeen sitten se toinen muistipaikan dami, jonka Niki haki oikein hyvin, mutta jälleen sama ongelma palautuksessa.

Tuohon palautukseen pitäisi kyllä puuttua, kunhan vain tietäisi, miten... Pakotteiden käytöstä Niki menee tässä tilanteessa lukkoon, joten kenties tätä pitäisi lähteä harjoittelemaan esim. naksun kanssa..

Tokoiltiin myös hiukkasen: seuraamista (Niki edistää..), istumista (vain käsimerkillä, hyvin meni) ja 1min. paikkamakuu (hyvin meni).