Käytiin tänään koko perheen voimin tarkistamassa mökin ja tontin kunto, sillä vihdoinkin "tilattu" metsuri oli siellä käynyt puita kaatamassa. Aika erinäköistä oli, mutta ihanan avaraa kuitenkin. Maa oli tietysti täynnä puiden runkoja (ne haetaan pois joskus myöhemmin) ja oksia. Nipsulla oli kivaa, pääsi taiteilemaan esteiden päällä ja mikä parasta, keppejä oli ihan joka puolella! Uimassakin se tottakai kävi (ja sukelsi samalla taas muutaman kymmenen kiveä...) sekä kaivoi pihaan kuoppia ja piehtaroi männyn- ja kuusenoksien päällä.

Odotetusti koira olikin sitten kaiken mellastamisen jälkeen varsin likaisessa kunnossa (onneksi se nyt sentään oli sitä "puhdasta likaa", eikä mitään kaupungin pölyjä tms.). Valitettavasti Niki vain oli onnistunut sotkemaan turkkinsa ihan kunnolla pihkaankin... Hienosti se liimasi kaikki karvat yhteen, ja niitä takkuja olikin sitten ihan turha enää yrittää selvittää auki. Päädyttiinkin sitten vaihtoehtoon b, mikä siis tarkoitti saksia ja parturointia. Nykyään Nikin uuteen trimmiin kuuluvatkin siis lyhyiksi leikellyt alueet toisessa lavassa ja toisessa reidessä sekä lyhennetyt housuvillat...

"Trimmauksen" yhteydessä paljastui myös, että Niki oli telonut toisen takakoipensa johonkin, säären ihossa oli inhottavannäköinen palkeenkieli. Lähemmän tutkiskelun jälkeen se kuitenkin näytti olevan suht vaarattoman näköinen, ihan pintahaava, joka ei edes vaikuttanut kipeältä. Varoksi suihkuttelin kuitenkin haavasumutetta, jottei se tulehtuisi.

Kyllä kaupunkilaiskoiran elämä maalla voi sitten olla vaiketa...