Karosen koulun kentällä tällä kertaa. Ihan uusi paikka, joten oli kiva, että oli sitten suhteellisen häiriötönkin. Niki oli hyvin mukana, laittoi selvästi korvat heti on-asentoon, kun aloitettiin tekeminen (ja palautti off-asennon kun palailtiin autolle).

Istumista taas sarjoina, Niki oli nopea ja istui myös joka kerta ihan oikein. Kivaa. Pikkuhiljaa voinee alkaa pidentää tuota istumisaikaa sitten..
Seuraamisessa jatkettiin edelleen lyhyitä pätkiä, sekä palkaten lennosta että myös kunnon pysähdys loppuun. Sujui upeasti, kontakti pysyi ja paikka ok. Joskin sivulletulossa pitää muistaa jatkossa olla sen oikean paikan suhteen tarkkana, lipsahtaa helposti vinoon!
Tehtiinkin sitten sivulletuloja pidemmältä matkalta (10m). Jostakin ihmeen kumman syystä Niki tuli jälleen (ks. aikaisempia treenejä) istumaan suoraan eteen! En tajua, mikä tässä on... Pienellä käsimerkillä Niki kyllä kiertää sitten takaa ja tulee sivulle. Mutta miksi ihmeessä se on nyt yhtäkkiä alkanut tarjota tuota edessä istumista? Noh, vauhti oli ainakin loistava.
Sitten vielä 30s. paikkamakuu, tämä oli ainoa kohta, jossa Niki hiukan herpaantui. Koira nuuskutteli tuulia ja itse asiassa jopa sen näköinen, että saataisi siitä nousta ylöskin..(mutta lyhensin sitten aikaa, jottei niin ainakaan pääsisi tapahtumaan).