...samaa vanhaa aina vaan. Ei olla juurikaa treenailtu, ei huvita. Lenkkeilyä vaan, tiistaina tosin laiskotti jo niin paljon, ettei sitäkään oikein jaksanut, joten vein Nipsun vain sitten järven rantaan polskimaan. Yritin olla pilaamatta kaikkia noutotreeneissä saavutettuja juttuja, vaikka heittelinkin koiralle narupalloa järveen haettavaksi.. lähinnä pyrin siis käskemään koiran veteen ja uimaan ennen heittoa --> ei mahdollisuutta varastaa rannalta ja palauttaessa en puhunut mitään seisoin vain passiivisena rannalla ja annoin Nikin tulla vapaasti rannalle, jonka jälkeen "irti" -käsky (eli ei tarvinnut palauttaa mulle käteen (koska ei se sitä kuitenkaan olisi tehnyt)).

Porukatkin palautuivat kotiin matkaltansa, ja Niklas sai aivan mahtavan tuliaisen - tyhjän vesipullon! Se oli tosiaan Nikin mielestä aivan mahtava juttu, sitä se kanniskeli onnellisena ympäri asuntoa ja kävi kaikille esittelemässä. Lopulta sekin piti tietysti sitten tuhota, jonka jälkeen pullo olikin sitten jo heitettävä roskiin, ettei muovinpalasia vain "vahingossa" joudu tolleriherran mahaan...

Viime kirjoituksen parsoni omistajineen jatkaa edelleen ilmeisesti samaa linjaa, tarkoittaen siis, että heillä on täysi etuoikeus kuljettaa koiraansa missä tahansa ja miten tahansa, väliäkö sen, millaista harmia siitä muille voi aiheutua. Uskomattoman typeriä ihmisiä.