Siinäpä se viime päivien ohjelma tulikin. Eilen oli Nikillä tosiaan synttärit, eipä oikeasti uskoisi, että se on jo niin vanhaksi ehtinyt. Aika menee kamalan nopeasti. Pari "virallista" synttäriposeerauskuvaakin otettiin, lisäilen niitä galleriaan heti kun vain ehdin..

Sitten noihin hieman ikävempiin asioihin. Nikillä on (vaihteeksi) korvat kipeänä. Pitäisi varmaan kiikuttaa koiruus kohta eläinlääkäriin, kun eivät nuo aiemmin määrätyt korvalääkkeet oikein tunnut tuovan kuin väliaikaista helpotusta ongelmaa. Samalla voisi sitten rokotuksetkin uusia ja kysyä tuosta Nikin selkä/takapää ongelmasta. Nikillä kun on takapää välillä tosi pahasti jumissa (vika joko takajaloissa tai sitten selässä), makuulta on vaikea nousta ylös. Periaatteessa oireet sopisivat nivelrikkoonkin, mutta itse olen kuitenkin kaikesta huolimatta enemmän sitä, että kyse taitaa olla vain selän ja/tai jalkojen lihasjumeista.. toivottavasti ainakin. Eli hierojallekin voisi aikaa varmaan varata. 

Muuten sujuukin sitten ihan normaalisti. Kotona vähän hiottu perusasentoa sekä muuten vaan harrastettu kaikennäköistä temputtelua. Välillä sujuu erinomaisesta ja sitten välillä taas mikään ei toimi. Täytyy varmaan harrastaa itsetutkiskelua ja miettiä, miksi näin on ja miten asian saisi korjattua.