Tokoiltiin Hervannassa Takut ry:n järjestämissä kisoissa. Ilmeisesti tasapainon vuoksi meille olikin sitten tällä kertaa lätkäisty alokasluokan viimeinen suoritusvuoro. Odottelua oli siis ohjelmassa ihan kunnolla, sillä alossa oli vaatimattomat 20 koirakkoa. Vala jaksoi ihan kivasti. Autossa se vähän kitisi ja oli levoton, joten siirryttiin kentän laidalle hyvissä ajoin. Siellä V tyytyikin köllöttelemään selällään ja nauttimaan masurapsutuksista.

Luoksepäästävyys: 10

Paikalla makaaminen: Jeejee, Vala oli huippu. Minulla tavalliseen tapaan polvet tutisivat jännityksestä... 10

Seuraaminen kytkettynä: Muistin uuden kävelytekniikan, ja tattadaa: Vala seurasi oikein kivasti. Mutta WTF, se jäi pysähdyksissä seisomaan!! Ikinä ei täällaista ole tapahtunut. 8

Seuraaminen taluttimetta: Sama juttu. 8

Maahanmeno: No nyt se sitten teki seisomaan jäämisen. 0

Luoksetulo: Pieni törmäys. 9

Seisominen: Täydellistä. 10

Estehyppy: Tämäkin hyvin. 10

Kokonaisvaikutus: 9

Vala bongasi ennen kehään menoa kentältä jotakin supertuoksuja ja kuljeskeli kirsu maassa koko ajan. Komensin sitä tästä pariin kertaan ehkä vähän turhan voimakkaasti, joten luulen, että tämä vähän näkyi noissa alkupään yksilöliikkeiden tekemisessä. Yhteensä kuitenkin 164 pistettä, mikä riitti ALO1-tulokseen, joten olen tyytyväinen. Samalla saavutimme koulutustunnuksen TK1, ja seuraavan kerran kisaillaankin sitten avoimessa luokassa. Sijoituksena oli muuten näillä pisteillä 6., mikä ei sekään ole oikeastaan yhtään pöllömmin tämän kokoluokan skaboissa. Tuomarina Mauri Pehkonen.