Käytiin mökillä, ja sen verran jäät olivat jo lähteneet rannasta, että Niki pääsi kahlailemaan ja sukeltelemaan (niitä kiviä siis taas...). Eipä näyttänyt veden viileys millään tavalla otusta häiritsevän..
Muutoin Niki pääsikin jälleen esittelemään ADHD-ominaisuuttaan. Hetkeäkään ei voinut paikoillaan pysyä, aina jostakin löytyi jotakin, mitä oli pakko tutkia ja tonkia tai muuten vain kanniskella mukana ja pureskella. Koiralla lienee ihan tosissaan menossa jonkinlainen taantumavaihe kakaratasolle (eikös se ole ihan tavallista vanhuksilla..?)

Treenattiin vähän seuraamista ja paikallamakuuta. Seuraamisessa Nipsulla oli vähän liikaa intoa, pyrki edistämään varsinkin liikkeellelähdöissä. Muutoi kuitenkin hienosti, tiivistä ja loistavalla kontaktilla. Paikkamakuu tällä kertaa hieman vapaammassa muodossa, "odota" -käskyllä ("tokopaikkamakuu" on siis "paikka") ja pidemmillä ajoilla kuin yleensä. Pointtina oli oikeastaan saada koira pysymään poissa tieltä edes hetken aikaa... Niki pysyikin aloillaan ihan yllättävän rauhallisesti (ja vapautuksen jälkeen meno sitten jatkui taas sata lasissa..), hienoa.

ps. Hieno laulu & video: The Islander. Aivan ihana tunnelma :)