Kivaa, nyt on "oikea" talvi! Nikikin nauttii täysillä lumessa piehtaroinnista. Se siis tarkoittaa suomeksi sitä, että lenkillä on ihan pakko pysähtyä vähintään viiden metrin väleihn piehtaroimaan, mikä tekee ulkoilusta välillä hieman rasittavaa. Tosin on erittäin hauska huomata, kuinka vastaantulijoiden suupielet kääntyvät lähes poikkeuksetta hymyyn, kun he seuraavat Nikin edesottamuksia.

Nipsun polvi voi tällä hetkellä oikein hyvin. Lievää ontumista on silloin tällöin, mutta suurimmaksi osaksi sekin johtunee vain tottumuksesta ja lihasten puutteesta. Lääkkeitä Niki ei ole enää vähään aikaan syönyt, mutta Pedigreen Join Care -tikut kyllä maistuvat.. tiedä sitten, onko niistä todellisuudessa yhtään mitään hyötyä tai apua, mutteipä niitä kyllä haittaakaan ole (paitsi että me tunnustaudumme mainosten uhreiksi..).

Eilen oli varsin mainio päivä. Lenkiltä palatessa tuli naapuritaloyhtiön pihasta yllättäen nurkan takaa vastaan yksi Nikin "arkkivihollisista", eräs sangen kiukkuinen tiibetinspanieli. Niki oli kuitenkin super ja käveli ohi nätisti ilman rähinää. Jipii, vartaloesteet ja hartioiden käyttö koiran ohjauksessa kunniaan!