Valan ensimmäinen virallinen näytelmä sujui oikein kivasti (meikäläisen eka näyttely uudistetuilla säännöillä). Laatuarvostelussa Vala sai erinomaisen ja junnunarttujen kilpailuluokassa sijoituksena oli kolmas. Tuomarina oli italialainen allrounder Nicola Imbimbo (no offence, mutta suomalaisen suuhun nimi kuulostaa tavattoman hauskalta!), joka ei kovin tiukka setä laatuarvioinneissa tuntunut olevan.

Valan kanssa näyttelykäyttäytymisen harjoittelu jäi aika nollaan. Tarkoituksena oli viikolla käväistä mätsärissä treenaamassa, mutta Nuuskujen taippakurssin teorialuento osuikin sitten samaan iltaan. Kotonakin olis tietty voinut sitä liikkumista vähän treenata... Nyt ravi oli aina välillä vaihtumassa pomppulaukaksi ja muutenkin V peitsasi. Esiintymiseen siis vielä vähän harjoituksta ennen kuin suunnataan seuraaviin koitoksiin (kesällä sitten joskus ehkä).

Arvostelu kaikessa lyhykäisyydessään: "Correct bite. Feminin expression. Long neck and shoulder. Not solid feet. Harmonic body. Solid topline. Good colour and coat. Fluid movement."

Ja jei, Valalla on todellakin oikeasti karvanlähtö menossa, mutta siitä huolimatta turkki näyttää edelleen hyvältä. Kiva että tuomarikin oli samaa mieltä.

Loput Katariina Laukkasen ottamat kuvat löytyvät täältä :)