Viime aikoina ei ole oikein ollut intoa treenailla, vain kotona ja pihassa vähäsen.

Seuraamisessa meillä on ongelmia. Lelupalkalla liikkeeseen on tullut mukavasti vauhtia ja intoa, mutta valitettavasti tarkkuus kuitenkin kärsii, ja Niki edistää (, jolloin se yleensä korjaa itse paikan kiertämällä uudestaan sivulle, sitten se taas edistää ja kiertää uudestaan jne.). Sivulletulokin on vähän löysä ilmeisesti juuri lelupalkasta johtuen. Toisaalta sitten taas, jos palkkaa namilla, perusasennosta tulle vino.
Pitäisi ehkä ottaa taas mukaan namiboksi/-lautanen ja vapauttaa Niki sinne.. mutta sitten se taas todennäköisesti pudottaa vauhtia ja tekee liikkeestä paljon flegmaattisemman oloisen.

Paikkamakuuta on jonkin verran treenattu, nyt tarkkana haahuilun suhteen. Ympärille vilkuilusta + nuuskuttelusta tiukka huomautus, ja tiheitä palkkauksia (nami + kehuja) kun makaa nätisti. Sinänsä mulle on kyllä ihan yksi ja sama, mitä se koira tekee, kunhan vaan pysyisi paikoillaan, mutta kun tuollaisesta nuuskuttelusta on sitten niin lyhyt matka siihen, että Niki nousee ylös, niin lienee nyt parasta tosiaan yrittää puuttua siihen..