Tyhjällä parkkipaikalla tuossa meidän "takapihalla" lenkin jälkeen.

Ensin sivulletulo + seuraamisen liikkeellelähtö, tehtiin jonkinmoisissa sarjoissa; ekaksi koira sivulle ja sitten ihan lyhyt (1-4 askelta) seuraaminen ja "lennosta" namipalkka ja vapautus. Sarjojen välissä leikittiin narupallolla. Välillä palkkaus myös ihan suoraan perusasennostakin ilman seuraamista. Sujui ihan kiitettävästi ja motivaatio tehdä töitä pysyi myös yllä koko ajan.
Sivulletuloista ei oikeastaan kommentoitavaa ole, ihan sellaista perus ok-tasoa. Seuraamisen liikkeellelähtö sen sijaan oli loistava (kas, kun sillä näkyykin olevan kumman suuri vaikutus, että itse toimin loogisesti ja annan käskyn ensin ja sitten vasta lähdetään liikkeelle.. :P ).

Sitten istumistreeni, myöskin lyhyinä sarjoina. Ensin niin, että joka käskyn jälkeen nami ja sitten vapautus ja lopussa sitten taas yksi pidempi istuminen, jonka ajan syötin Nikille nameja (ja toistin myös käskyä). Eipä valittamista, Niki tarjosi hienosti suoraan oikeaa istumista :)

Loppuun vielä paikkamakuu, kesto n. 1min 15sek. Niki makasi ihan nätisti, vaikka seurailikin kyllä katsellaan aika paljon myös ympäristöä.