Omassa pihassa jälleen. Ensin oltiin takapihalla ja sitten etupihalla. Takapihan puolella Niki keskittyi paremmin (ei ollut häiriötä), mutta etupihan puolella sitten kadulla kulkijat aiheuttivat välillä kontaktin herpaantumista.

Pitkästä aikaa otettiin paikkamakuuta "piilossa". Sitä pitäisi kyllä oikeasti treenata paljon useammin, tälläisillä kerran kuussa treenauksilla ei oikein sitä tarvittavaa varmuuttaa saada. Nyt kuitenkin meni ihan kivasti. Yhdistettiin treenaus puutarhatöihin, Niki oli aina paikkamakuussa silloin kun kävin hakemassa sisältä kasteluvettä (isä oli kuitenkin koko ajan pihalla). N makoili ihan rauhassa, ei ongelmia.

Seuraaminen oli ihan ok. Intoa oli tosi kivasti, mutta se sitten taas paikoin kostautui pienenä hosumisena. Seuraaminen oli kuitenkin melko tiivistä, ja sekä liikkeelle lähdöt että pysähtymiset olivat varsin mallikkaita. Otettiin varsin lyhyitä pätkiä, suoraa sekä oikealle käännöksiä. Alkuun käntymiset olivat vähän löysiä, mutta parin kerran jälkeen Niki pysyi tosi hyvin mukana.

Jatkettiin myös liikkeistä seisomisen harjoittelua. Nyt "namipysäytyksillä"; alkuun N oli (taas) aika pihalla touhusta, mutta hoksasi sitten kyllä nopeasti idean :) Lisäksi vielä istumista, ja N yllätti positiivisesti: se istui suoraan!! Ei mitään lonkka-asentoja tai turhia kääntyilyitä, tosi hienoa :)

Mulla alkoi nyt kesäloma, mikä tarkoittaa, että on taas enemmän aikaa koiralle (ainakin teoriassa). Tosin nyt on kyllä taas ollut niin kuuma, ettei N päivisin jaksa mitään tehdä, eikä sitä viitsi silloin edes lenkillekään viedä..
Mulla on huomenna eka ajotunti, pelottavaa. Pääsen varmaan ajelemaan jotain ympyrää jäähallin parkkipaikalle tai jotain... :P