Tänään käytiin mökkeilemässä lisää, tällä kertaa omalla mökillä sitten. Niki jaksoi edelleen juosta vaikka kuinka paljon (eikä tietoakaan mistään kipeytyneistä jaloista tai selästä :) ). Tällä kertaa oli sitten jopa kamerakin mukana, joskin valoa ei ihan riittävästi ollut ja kuvista tuli sitten turhan pimeitä. Oli siinä varmaan pari onnistuneempaakin otosta joukossa, toivottavasti. Lisään niitä galleriaan jossain välissä.

Pitäisi kiinnittää enemmän huomiota jatkossa Nikin ääntelyyn, sillä tuntuu, että N alkaa nykyään yhä entistä helpommin piippaamaan. Varsinkin tänään alkoi automatkalla oikeasti jo ärsyttämään vikinä, heti kun näytti siltä, että oltaisiin pysähtymässä alkoi takaluukusta kuulua kitinää. Nyt kun vielä keksisi sellaisen toimivan keinon, jolla pystyisi tehokkaasti kieltämään piippauksen... (ehkä Hellun säilyketölkkisysteemi voisi toimia meilläkin?)

Pieni paikkamakuu otettiin tänään. Niki kävi ylikierroksilla, alkoi räksyttää ja yritti haastaa leikkiin, joten pistin sen sitten makuuseen "rauhoittumaan" (ja samalla sai koira sitten jotain tekemistäkin). Kyllähän se paikoillaan pysyi, mutta alkuun vaihteli asentoa tosi paljon puolelta toiselle (N siis makaa aina ns. lonkka-asennossa). Niki rauhoittui kuitenkin vähitellen ja oli ihan nätisti, ja siitä sitten pääsi palkkana jatkamaan narupallonsa kanssa riekkumista.