Teimme isän kanssa Nikille tänään metsälenkin yhteydessä muutamia noutoharjoituksia damilla. Meni ihan kivasti, vähän oli tosin välillä sellaista riekkumista ja ylimääräisiä kunniakierroksia, mutta kuitenkin meno oli huomattavasti rauhallisempaa kuin aiemmin. Kierrosten nousemista hillitsi erityisesti se, että edelleen damin heittäminen oli pannassa; heittämisen sijaan se käytiin aina rauhallisesti viemässä, palattiin takaisin Nikin luo ja sitten lähetettiin koira noutoon.

Mikäli Niki näki damin, ei sen noutamisessa ollut ongelmia (paitsi ne kunniakierrokset palautuksissa..), mutta sitten damin ollessa "piilossa" tuli vähän sähläystä. Sinänsä Nikin haku oli ihan ok, mutta hakualue oli vain vähän turhan suppea ja N kiersi tarkistamassa samoja kohtia useampaan kertaan. Myönteisenä puolena mainittakoon kuitenkin, että Niki oli sitkeä, etsimisestä ei luovuta ennekö dami on löytynyt :)
Palautuksissa piti tosiaan sitten vähän kierrellä ja leikitellä, vaikka kyllä dami sitten aina lopulta löysi kuitenkin tiensä takaisin.