Tänään tokoiltiin Kangasalla Nuuskujen iltakisassa. Alkuun vähän harmitti, kun kisakirjeestä huomasin alokasluokan olevan vasta viimeisenä. Nyt kun kohdalle sitten osuikin kesän ensimmäinen hellepäivä, tämä olikin tosi hyvä juttu! Käytiin ennen lähtöä uittamassa koiria, ja Vala uikin ihan mielellään Nipsun mukana. Ei se edelleenkään osaa, mutta ainakin meni veteen erittäin mielellään. Uinnista huolimatta energiaa oli vielä koepaikallakin vähän turhan paljon... minulla on vielä paljon oppimista tuon otuksen vireen säätelyssä!

Luoksepäästävyys: 10.

Paikalla makaaminen: 8. Meni maahan vasta 2.käskyllä. Pyh. Sen sijaan muuten aika hienosti, paljon parempi suoritus kuin viime aikojen treeneissä!

Seuraaminen kytkettynä: 8. Väljyyttä yms. Valalla oli ihan liikaa kierroksia.

Seuraaminen taluttimetta: 6½. Niinpä, pitihän sitä sitten sössiä se ainoa nelosen kertoimella oleva liike. Nytpä niitä kierroksia sitten olikin... osin ehkä johtui mun jännittämisestä (vaikka en nyt ihan hirveästi kokenutkaan jännittäneeni), koska tämän mokauksen jälkeen rentouduin itse ja homma lähti sujumaan paremmin.

Maahanmeno: 10. Tätä on treenattu möllitoko jälkeen aika paljon, ja tässä tulos!

Luoksetulo: 9. Kun se tulee niin vauhdilla... nyt ei sentään törmäystä, mutta muutoin vähän huolimattomuutta.

Seisominen: 9½. En tiedä, mistä puolikas lähti.

Estehyppy: 10. Tätäkin on treenattu sitten möllitokon jälkeen :)

Kokonaisvaikutus: 8. Ne ylikierrokset...

Yhteensä 170 pistettä, ALO1-tulos ja 2.sija. (Alokasluokan voittaja oli muuten myös tolleri.) Tuomarina Jaana Tala. Itse en ehtinyt kehässä liikkeistä saamiamme pisteitä lainkaan katsomaan, sillä tuomari oli sen verran nopea. Toisaalta ihan hyvä näin, niin en ehtinyt turhaa stressailemaan niistä. Katsomassa ollut Ida siinä sitten laskeskeli pisteitä, ja sanoi että pitäisi ihan hyvin riittää ykköstulokseen seuraamisen epäonnistumisesta huolimatta. Ja niinhän ne riittivät! Jee!

Se olisi nyt sitten pääsylippu avoimeen. Katotaan miten treenit lähtee tämän jälkeen sujumaan, ja mietitään sitten, mitä seuraavaksi tehdään. Eipä tässä mikään kiire ole.