Ei ole toko-ongelmiin löytynyt ratkaisua. Vielä ainakaan, mutta ehkä tämä tästä, täytyy koittaa keretä kimppatreeneihin, niin voisi sitten muiden kanssa tosiaan ongelmia pohtia.. löytyy varmaan ratkaisujakin paremmin kuin yksin harjoitellessa.

Nyt tosin pidetään taukoa, mulla alkaa huomenna koeviikko ja valmistautuminen on jäänyt hyvin vähään, joten nyt täytyy sitten vain tälläisessä "viimeisen illan paniikissa" yrittää sisäistää asioita. Onneksi on pääsiäisloma tulossa, mun lomani alkaa jo keskiviikkona 4.4. :) Sitten olisi tarkoitus taas keskittyä enemmän treeniin ja päästä liikkeiden kanssa eteenpäin. Onneksi Niki on sellainen koira, jolle tauot tokossa tekevät selkeästi hyvää (koira toimii aina huomattavasti paremmin kun pidetään viikon-parin tauko kunnon treeneistä), niin ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa treenien puuttumisesta.

Korvatulehdus ei oikein tahdo helpottaa.. tai kai se vähän jo, mutta tosi paljon korvat kuitenkin edelleen kutisevat. Aika hyvin Niki on kuitenkin onneksi malttanut olla niitä raapimitta. Uuden ruoan valintaakin on pohdittu, mutta eipä tässä kai auta muu kuin vain ostaa jotakin ja katsoa, mitä tapahtuu..