Vanha jalkavaiva iski jälleen jokunen päivä sitten. Niki ei oikein tahdon laskea painoa kunnolla oikealle takajalalleen, joskin hetken verryttelyn jälkeen koira kyllä kävelee jo ihan normaalisti taas. Eilen olin lenkillä havaitsevinani, että ravissa takakoiven liikerata olisi ollut jotenkin hieman normaalia jäykempi ja askel lyhyempi, mutta tänään kaikki näytti kyllä olevan ihan kunnossa.

Myös Nikin maha on (taas) sekaisin. Mitä lienee otus taas syönyt..

Ja toista korvaakin Niki ravisteli eilen kovin paljon ja kulki koko päivän pää vinossa. Silmämääräisesti korva näytti kuitenkin olevan ihan kunnossa, ja tänään ei enää mitään oireiluja ole ollut, joten kyseessä oli kaiketi vain jokin hetkellinen "häiriö".
Korvista tuleekin mieleen: ne ovat olleet nimittäin aivan erinomaisessa kunnossa nappuloiden vaihdon jälkeen. Viime kuukausina kiposta on siis löytynyt hau-haun lammas-riisiä. Tosin aivan 100% varmuudella ei korvaongelmien poistumisesta voi ruuan vaihtoa kiitellä, sillä myös talvella (ja uimakauden päättymisellä) lienee ollut oma osavaikutuksensa asiaan.

--------------------------------

ps. Penkkarijulistetta nro. 23 saa äänestää ;)