Perjantaina en jaksanut mennä kouluun, joten olen nyt sitten viettänyt pari päivää ihan vain lomaillen. Pääasiassa ohjelmaan on kuulunut paljon ulkoilua ja pari hyvää kirjaa (H.P.Lovecraftia ja Jane Austenia), eikä mitään kouluun viittaavaakaan. Niki on tottakai pitänyt uudesta päiväohjelmasta paljon, sillähän nyt ei koskaan ole mitään pitkiä lenkkejä vastaan :)
Huomenna pitää kyllä varmaan jo taas palata koulukirjojen ääreen.. jos ainakin vähän selailisi.

Tänään treenailtiin lenkin jälkeen. Nipsu oli ihan superihana. Lenkillä se viuhtoi menemään ihan päättömästi seuraillen kaikkia mahdollisia hajuja, mutta treenin alkaessa se asetti kärsänsä off-asentoon ja korvat päälle, eikä sen jälkeen haihatellut enää tippaakaan minkään muun perään.

Treenissä ihan vain noita perinteisiä, eli seuraamista, istumista ja paikkamakuuta. Seuraaminen sujui tänään pitkästä aikaa oikeasti hienosti. Täykkäreissä vähän pääsi herpaantumaan (niissä tarkkuutta omaan liikkumiseen!), mutta muuten hyvin. Erityisesti loppuperusasennot olivat (vihdoinkin!) kohdallaan.

Istuminenkin sujui hienosti, nyt jopa muutaman metrin välimatkallakin! Paikkamakuuseen ei huomautettavaa ole, siinä se menee missä ennenkin.