Huh, kun aika menee nopeasti. Kesälomaa on enää reilu viikon verran jäljellä ja kesäksi annetut koulutehtävät loistavat tekemättömyydellään (Voi miksi en koskaan viitsi tehdä mitään ajoissa?). Kirjojakin pitäisi käydä ostamassa..

Viime sunnuntaina kävin Riitan, Alman ja Sepin kanssa Porin KV näytelmässä. Oli ihan mukava reissu, vaikka saatiikiin niskaamme pari megasadekuuroa. Tällä viikolla olen sitten kipittänyt ympäri kaupunkia hoitamassa ties mitä asioita (jei, pääsin ajotunnilla ajelemaan Hämeenkadulle :D ) ja treffailemassa ihmisiä (ihana nähdä pitkästä aikaa!). Nikinkin kanssa on päivittäin naksuteltu ahkerasti, joskin me kyllä silti jäätiin auttamattomasti 200krt/päivä tavoitteesta..  Ensi viikolla pitäisi sitten varmaan tokoillakin taas.

Lueskelin tässä myös Maarit Nikkasen ja Tiina Kuosarin Noutajat metsästyskokeisiin -kirjaa. Vaikuttaa varsin mukavalta teokselta... ja sopii todellakin nimenomaan luettavaksi tälläiselle, joka ei eläessään ole (vielä ;D ) tullut käyneeksi yhdessäkään metsästyskokeessa/taippareissa.