Välttelin tehokkaasti koulujuttujen tekemistä lähtemällä Nikin kanssa pk-kentälle treenailemaan. Sää oli aivan mahtava; juuri sopivasti pakkasta (-4 astetta) --> ei ollut kylmä ja maa oli jäässä (ei ole kuraista) ja aurinkokin paistoi. Kamerankin nappasin mukaan, toivon mukaan pari onnistunutta kuvaakin tuli (kuvat pääasissa erilaisia poseerauskuvia tosin, kun jostakin syystä on kovin vaikea kuvata ja olla itse kuvassa samaan aikaan... :P ).

Alkuun Niki oli hieman poissaoleva, mutta piristyi kyllä onneksi varsin nopeasti. Aloitettiin jälleen sivulletuloilla. Tänään oli Nikillä huomattavasti enemmän vauhtia kuin eilen, mikä kyllä kostautuikin sitten huolimattomuutena. N tarjosi myös taas maahanmenoa pari kertaa, mutta noin muuten pääpiirteittäin ihan ok. Väliin pari luoksetuloa; vauhtia ihan kivasti, mutta nopeamminkin olisi voinut tulla ja sitten vielä muutama sivulletulo sekä lyhyttä seuraamista. Sivulletuloissa ja seuraamisessa palkkana namiboksi, luoksetuloissa namit mun kädestä.

Tämän jälkeen A:ta (sanotaanko sitä "pk-A:ta" muuten A:ksi vai onko sillä joku oma hienompi nimi?) muutamaan kertaan, mistä Niki nautti todella paljon. A:lla sai hyvin vauhtia Nikiin, koira tuntui jotenkin oikeasti heräävän kun pääsi esteelle kiipeilemään. Sitten vielä loppuun tokohyppyä, joka sujui yllättävän hyvin (sain jopa ohjattua N :n jäämään seisomaan esteen toiselle puolen! :) ).