Kotipihassa taas, piti alunperin käydä pk-kentällä ja treenailla estehyppyä, mutta ei nyt viitsi sitten turhaan jalkaa rasittaa.

Seuraaminen: Missä vauhti? Erityisesti sivulletulojen nopeuteen pitää kiinnittää huomiota! Täyskäännökset olivat liian löysiä, N jäi jotenkin kummasti haahuilemaan.. tällä kertaa olen sitäpaitsi varma, ettei ollut minun vikani, vaan kerrankin säilytin kävelyvauhdin ja -tahdin tasaisena ja annoin koiralle mahdollisuuden kunnolliseen suoritukseen. Möh. Lisää treeniä vaan.

Istuminen: sitä samaa, mitä edellisessäkin blogimerkinnässä. Pitäisi varmaa jo minun tajuta, ettei se homma siitä itsestään etene, vaan ihan oikeasti pitäisi harjoitella paljon useammin. Hyvä kuitenkin, että taso sentään on pysynyt samana, ettei sentää taaksepäin olla menty.

Paikkamakuu: Piti ottaa useampikin harjoitus, mutta kun eka meni niin hyvin, niin päätin sitten lopettaa siihen. Aika ehkä n. 35sek, matkaa minun ja koiran välillä n. 6m. Muutaman kerran Niki meinasi vilkaista tielle päin (autoja), mutta korjasi heti ja jatkoi suoraan minuun katselemista. Hyvä :)

Pitäisi ehkä ottaa jotakin uutta mukaan näihin treeneihin, nyt ollaan aika pitkän aikaa hinkattu vain näitä tiettyjä samoja liikkeitä.. Tässä jokunen viikko sitten kokeilinkin jo liikkeestä seisomaan jäämistä; päädyin aika nopeasti siihen, että parasta opettaa koko homma ihan alusta uudestaan. Sen voisi kaiketi ottaa mukaan seuraaviin treeneihin (varsinkin kun seuraaminen on nyt ihan hyvällä mallilla). Sitten kun istuminen saadaan vähän paremmalle mallille, otetaan treenihin mukaan joko seisominen tai maahan meno..