Niklas on ihan outo. Se on nyt parin kuukauden ajan jostakin syystä joutunut lähes paniikkiin, kun joku imuroi. Ennen Niki ei ole koskaan imuria pelännyt, ennemminkin se on ollut hauska lelu. Nytkin imuri on ihan jees niin kauan kuin se ei ole päällä, mutta heti kun sen laittaa päälle alkaa Niki luimistella korviaan, vetää hännän koipien väliin ja pakenee joko takapihan ovelle tai ulko-ovelle. Kutsuttaessa Niki tulee kyllä luo, vaikka imuri onkin ihan vieressä, mutta tällöinkin se on hirveän säikyn oloinen (tai lähinnä näyttää siltä, että se on hämillään ja jotenkin vähän nolo...).
Tälläinen käytös tuskin itsestään laukeaa, eli jokin (=joku??) sen on aiheuttanut. Kun vain tietäisi mikä (tai siis uskoakseni tässä tapauksessa kuka)..

Tokoilun suhteen ollaankin oltu sitten ihan überlaiskoja. Ei oikeastaan käytännössä olla tehty yhtään mitään.. pitäisi saada kyllä itseään niskasta kiinni. Jotenkin on vaan motivaatio ollut viime aikoina aika pahasti hukassa. (Ja sen verran olen sentään oppinut, että treenaamaan ei kyllä lähdetä, jos ei ole mitään kiinnostusta, mun asenne vain tarttuisi koiraan ja sitten todennäköisesti palattaisiin siihen vanhaan toko on tylsää -asenteeseen ja koiran motivointi ongelmiin).