Niki kävi tänään lääkärissä hakemassa rokotukset. Koira oli kuulemma jälleen ollut erittäin reipas, oli ollut melkoista työtä yrittää saada N rauhoittumaan.. Olivat myös käyttäneet herran myös vaa'alla, tuloksena 27,5kg! Härreguud! Tosin lääkäritäti oli sanonut Nikin kyllä olevan ihan sopusuhtaisissa mitoissa (eikä se kyllä munkaan silmään mitenkään läskiltä näytä), joten kai se on vain uskottava, että se voi ihan oikeasti painaa noin paljon olematta liian pulska...

Korviin määrättiin canofite-kuuri, kun joku tulehduksentapainen siellä kai on. Lääkäritäti tosin epäili, että korvaongelma johtuu ruuasta, joten meillä on sitten nappulamerkin vaihto edessä. Täytyypi tutustua lähemmin eri merkkeihin, ja koittaa etsiä joku sopiva.. mielellään tosiaan myös sellainen, ettei tarvitse itseään maksaa aivan kipeäksi säkin ostamisesta. Nykyäänhän Niki syö Jahti&Vahdin Energiaa, joka on kyllä muuten ollut kaikin puolin oikein hyvää.

Ens viikonloppuna on tossa vieressä näytelmät, joten sinne olisi tarkoitus sitten suunnata muiden koiria katselemaan. Ostoksillakin voisi käydä, tai ainakin katsella, löytyisikö mitään mielenkiintoista. Ja sitten tietysti koittaa tutustua noihin nappulamerkkeihin ja löytää joku Nikille sopiva..

Tällä hetkellä Niki on todella väsynyt, eikä oikein jaksa kiinnostua mistään, nukkuu vain kokoajan. Taisi raukalla nousta vähän kuumetta rokotuksista, mutta eiköhän se elämä näytä sitten jo huomenna paljon valoisammalta. (Niki on ennenkin ollut rokotusten jälkeen samanlainen, joten eipä tässä mitään ihmeellistä ole. Onneksi rokotuksia ei kuitenkaan tarvitse nykyään ottaa enää kuin parin vuoden välein ;) )