Eilen käytiin tokoilemassa Pirkkahallilla Hellun&Donnan ja Sennin&Väpän kanssa. Niki oli (edelleen) kauhean vaisu, vaikka se kyllä tekikin paikoin jopa ihan kivasti. Ympärillä oli aika paljon häiriöitä (muita koiria, autoja, ihmisiä), joten ehkä se sitten oli vähän liikaa Nikille, joka on "elänyt pellossa" lähes koko kesän..
Mukana olleesta narulelusta Niki ei kiinnostunut lainkaan, joten palkkana olivat sitten ainoastaan namit. [Missä ihmeessä meidän narupallo on, sitä ei löytynyt eilen mistään?? Samaten huomasin, että yksi dami ja noutajaremmi ovat kadonneet... Käsittämätöntä.]

Tehtiin neljässä osassa; kolme kertaaa yksin liikkeitä ja viimeisenä paikallamakuu. Nikin kanssa treenailtiin seuraamista ja vähän kaukoja. Seuraaminen itsessään oli ihan jees, tehtiin pääasiassa vaan lyhyitä suoria pätkiä. Ekassa osiossa mukana oli myös oikealle käännöksiä, tokassa keskityttiin sitten puolestaan täykkäreihin, joita tehtiin ensin namin kanssa ja sitten loppuun vielä pari ilman "vetoapua" (meni aika kivasti!). Sivulletuloihin pitää kiinnittää enemmän huomiota --> nopea & oikea-aikainen palkkaus!
Kaukoissa istuminen oli ihan kiva, seisominen namin avulla (ja Nipsu pysyi kutakuinkin suorassa!).

Paikkamakuu oli huono. Niki oli kyllä paikoillaan, mutta katseli jatkuvasti ympärilleen, josta huomautin sille, mikä taas ilmeisesti paineisti vaan koiraa liikaa ja vähensi keskittymistä entisestään..

Kokonaisuudessaan treenistä jäi vähän sellainen maku, että minun ja Nikin välisessä kommunikaatiossa on jotain vialla. Minä en osaa lukea koiraa kunnolla enkä kertoa sille tarpeeksi hyvin, mitä siltä haluan.