Eipä ole vieläkään sitä kadonnutta motivaatiota mistään kulman takaa tullut esiin. Koko kesäloma on tullut eleltyä sellaiseen päivä kerrallaan -tyyliin. Onhan se toki välillä ihan mukavakin tulla ja mennä ilman sen kummempia suunnitelmia, mutta pidemmän päälle alkaa jo ärsyttämään. Mitään ei saa tehtyä, eikä oikeastaan edes huvita tehdä. Edes kirjoja en kovin paljoa ole jaksanut lukea, vaikka kerrankin olisi aikaa. Telkkaria olenkin sitten kyllä ansiokkaasti tuijotellut lukuisia tunteja...

(Tekstiili)käsitöitä tuli sentään hiukkasen harrastettua, kunhan saan vielä homman viimeisteltyä, voin laittaa tänne vaikka kuvankin todisteeksi, että edes jotakin on saatu aikaan.

Tokoiluun pitäisi ehkä tehdä jonkinlainen treenisuunnitelma, sen kautta voisi sitten pakottaa itsensä treenaamaan kunnolla. Ei sen tarvitsisi välttämättä olla edes kovin tarkkaan laadittu. Sellainen, että siitä kävisi ilmi, missä mennään nyt, ja mikä on seuraava tavoite. Sitten esim. kuukauden tai kahden päästä voisi käydä sen läpi ja laatia uuden jne.

Nikin puolisisko Donna (Trindy's Belle Donna) omistajineen on sen sijaan ollut oikein aktiivinen ja ahkera, ja työ palkittiin viime viikonloppuna Donnan TVAlioitumisella! Megaisot onnittelut, Donna & Laura! :)