Täytynee liimata seisälle sellainen "Hakkaa päätäsi tähän" -lappu..

Perjantai-iltana lähdettiin isän kanssa käymään mökillä. Oli aika upeata, ihan pimeätä joka puolella (siellä ei ole sähköjä eikä mitään muitakaan "mukavuuksia"). Tehtiin myös löytöretki keittiöön: saalina palasokeria, pikakahvijauhetta, makaroneja ja koiran nappuloiden mittakippo :D

Alunperin ei ollut tarkoitus treenata, mutta päädyttiin kuitenkin sitten vähän tokoilemaan jäällä (ihan loistava alusta, jään päällä oli sellainen kova lumikerros). Pääasiassa seuraamista. Vasemalle ja oikealle käännökset ok, mutta täykkäri oli ihan karsea. Lisäksi itse pahensin loistavasti ongelmaa; yhden epäonnistuneen käännöksen jälkeen jatkoin liikettä --> uusi yritys (pieleen) --> seuruutus jatkuu edelleen --> uusi yritys (pieleen) --> jne. Miksen minä voinut vain vapauttaa koiraan ja aloittaa koko homma uudestaan alusta? Silloin ei olisi tullut tuollaista virheketjua..
Hitsit, kun oppisi joskus ajattelemaan.

Tehtiin myös paikkamakuu (ehkä n. 1min.), seisoin ihan Nikin edessä. Oikeastaan koko jutun tarkoituksena oli vain estää koiraa ryntäämästä tutkimaan megaisoa railoa.. Sinänsä ihan jees (N piti katseen koko ajan minussa), mutta Niki piippaili vähän (kun sitä railoa olisi ollut niin superkiva mennä katsomaan)..