Tänään jatkettiin samoilla linjoilla eilisen treenin kanssa.

Valitettavasti tänään vain vire ei ollut aivan niin hyvä kuin eilen, nyt tasapainoiltiin ihan yläreunoilla ja välillä lipsahdettiin ylikierrosten puolelle. Toisaalta plussana tällä kertaa se, että Nipsu ei ehtinyt/malttanut lainkaan kuikuilla naapureita. Itsellä ajatus pätki paikoin, ja tuli ihan kummallisia jäätymistilanteita. Ei hyvä.

Pitoharjoituksia vaikeutin nyt niin, että vein Nikin pihan toiselle puolen (eli siis muutaman metrin päähän, rivariasunnossa on huiman iso takapiha ;) ), annoin damin suuhun, palasin itse takaisin ja kutsuin koiran sitten luokse. Tässä Nipsu oli ihan super, ei edes näyttänyt siltä, että saattaisi jossakin kohtaa pudottaa damin! Aiemminhan tällaisesta ei voinut kuin haaveilla, Niki pudotti damin automaattisesti, jos sitä noin yritti saada kantamaan luoksetulossa. Loistavaa oli myös se, että nyt Niki toi damin ihan suoraan minulle syliin asti! :)

Loppun tokoiltiin pikkasen, kaukokäskyjä. Istuminen on hieno, mutta se seisominen... en taas oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun Niki on aina käätyilemässä (heittää takapäätä sivulle, etuosa pysyy suht paikoillaan) tai sitten koko koira liikkuu sivusuunnassa. Istumisessakin pitäisi tota välimatkaa kasvattaa, pelkään, että homma jää muuten pysyvästi tuolle tasolle, että seison ihan koiran kirsun edessä..