Nipsu unohti tänään korvat kaupunkiin, kun lähdettiin mökillä käymään. Veli sitten totesi Nikin menoa katseltuaan, että "villi ja vapaa" :D Henkisesti Niki taisi nuorentua taas ainakin kuusi vuotta, sääli vain että fyysisesti koira kuitenkin on jo vanhempi... Venyteltiin kyllä kunnolla, joten eiköhän se siitä.

Tehtiin pari pienehköä hakuruutua. Maasto oli varsin "helppoa", alueelta oli juuri kaadettu iso määrä kuusia ja pystyssä oli vain pari puuta, eikä aluskasvillisuutta ei ollut ollenkaan, muutamia kaadettujen puiden oksia lojui siellä täällä. Molemmilla kerroilla vein 5 damia, joista Niki haki 3. Ensimmäisessä ruudussa Niki toi kauimmaiset damit. Toisessa puolestaan Niki toi kaksi lähimmäistä ja jäi niiden jälkeen jo pyöriskelemään paikoilleen eikä oikein tiennyt, mitä olisi pitänyt tehdä.. lopulta kun Niki malttoi hetkiseksi keskittyä sain sen kyllä ohjattua ihan kivasti hakemaan vielä yhden.

Pari markkerausta tehtiin myös. Ensimmäinen ihan ok, mutta toisessa Nikin korvat sitten katosivat jo aivan täysin, eikä palautuksesta tullut käytännössä mitään.. N vain haahuili ympäriinsä.
Voivoi.