Kotipihassa tokoilua jälleen. Nipsu oli ihan hassu, raukka innostui ihan käsittämättömän paljon, kun se näki, että kävin hakemassa namipussin sisältä (oltiin siis palattu lenkiltä kotiin juuri). Kiva, että into alkaa taas löytyä.

Aloiteltiin seuraamisella. Tänään vain suoraan ja täyskäännöksiä. Suorilla osuuksilla seuraaminen olikin aika pro: tiivistä, innokasta ja tarkkaa (myös alun ja lopun perusasennot). Täykkäreissä liike hieman herpaantui ja levisi, mutta periaatteessa kuitenkin ihan ok. Ehkä vika oli (taas) vain minun kävelytyylissäni ja väärässä askelrytmissäni?

Istuminen sujui tänään hienosti (jee!). Ihan lähietäisyydeltä kylläkin, pysytään nyt sitten näissä helpoissa jutuissa, vaikeuttamisen kanssa pitää jatkossa oli tosi tarkkana. Kerran Niki tarjosi väärää, "lonkka-asentoa", mutta muuten kaikki ok, ja itse asiassa vielä sangen nopeastikin.

Aloiteltiin liikkeestä seisomista (eli opetellaan siis koko homma nyt uudestaan). Pysäytyksen namilla + minä käännyn samalla itse koiran eteen. Niki hoksasi idean nopeasti (muisti vanhastaan varmaan ainakin osittain), joten tästä lienee ihan hyvä jatkaa harjoituksia.

Paikkamakuu piilossa tällä kertaa (kävin hakemassa sisältä vettä tassupesua varten). Kävin kerran palkkaamassa välissä ja vakoilin ikkunasta, ja ihan rauhallisesti Niki vaikutti pihassa makoilevan.