Huomasin kotiin tultuani, että Niki väisti sivuun, kun yritin rapsuttaa sitä korvan takaa. Ajattelin, että viikonlopun uinti- ja sukellusrupeaman jäljiltä on varmaan taas korvat vaan täynnä vettä. Ruokaa tehdessäni kurkkasin sitten pikaisesti korviin, ja vasemmasta korvasta löytyikin punkki!

Kipaisin hakemassa punkkipihdit, sillä äkkiähän niillä nyt punkin nyppäisee irti kuten aina ennenkin. Vaan eipä mennyt tällä kertaa ihan ohjekirjan mukaan, koska punkki ei lähtenytkään kokonaisena irti vaan sen sijaan hajosi osiin. Tulipahan siinä sitten tuumailtua jokunen tovi, että mitähän sitä nyt sitten tekisi.. (ja ruuanlaitto jäi tosiaan hiukan kesken..)

Nyt täytyy seurailla korvaa, ja katsoa miltä puremakohta alkaa näyttää myöhemmin. Myöhemmin ehkä muutenkin näkee kohdan hiukan tarkemmin, sillä nyt alue puremakohdan ympärillä oli hieman turvoksissa.

Kerta se on näemmä ensimmäinenkin, kun tällainen punkki sattuu kohdalle. Tähän mennessä kaikki muut punkit olen saanut nyppäistyä ihan siististi irti, eikä ole tarvinnut tällaista taistelua ja tuskailua käydä.