Eilenillalla otettiin iltalenkin yhteydessä pikkasen tokotreeniä. Seuraaminen oli aika jees, parempaa kuin viimeksi, mutta vielä on kyllä rutkasti parantamisen varaa kuitenkin. Niki lähtee edelleen aivan liian helposti erkanemaan sivulle päin, niin että meidän välimatka kasvaa lopulta vähintään puoleen metriin. Argh. Ja sitten pitää vielä harjoitella itsenäisesti suoraan kävelemistä... eipä sitä nimittäin voi kyllä odotaa koiralta kovin ihmeellisiä asioita, jos ohjaajakaan ei osaa. Käännöksiäkin pitää hioa, oikealle käännyttäessä Niki jää aina tosi pahasti jälkeen...
Loppuun vielä paikkamakuu, n. 2min. Aika kiva, vähän Niki kuikuili lenkille lähteneen bernityttöystävänsä perään, mutta makoili kuitenkin aika rauhallisena paikoillaan. Hienoa :)

Meidän hienoturkkinen koira joutui pesulle ja nyt meillä tosiaan sitten asustaa aivan järkyttävännäköinen Herra Karvapallo. Jokaikinen karva sen selässä ja kyljissä on noussut pystyyn ja kaikenlisäksi ne vielä sojottavat aivan eri ilmansuuntiinkin. Ennen pesua ei myöskään ollut vielä tietoakaan karvanlähdöstä, mutta nyt sekin taisi sitten taas alkaa... (joten voinee olla, että Karvapallo-vaihetta ei (toivottavasti) kestä kovin pitkään...)