Tänään käytiin ulkoilemassa serkkujen mökillä. Oli ihan kiva reissu, ja onneksi tuli otettua vaihtokengät ja sukat mukaan, sillä jäällä oli paikoin varsin paljon vettä.. Nikillä vaikutti myös olleen oikein kivaa, se painoi menemään melkoista laukkaa pitkin järven jäätä (eikä merkkiäkään mistään kangistelusta.. tosin saa nähdä, onko huomenna sitten ihan jumissa tälläisen revittelyn jälkeen).

Piti käyttää kaikki hyöty serkkujen jäälle auraamasta pelikentästä, joten tokoiltiin sitten vähäsen. Keskittyminen ei ollut ihan parasta, kun olisi ollut niin paljon kaikkea muutakin kivaa tekemistä ja olisi myös pitänyt päästä tarkistamaan, missä "lauman" muut jäsenet olivat yms. Hyvin Niki kuitenkin malttoi pysyä mun luona :) Ihan hyvä tälläinenkin häriöharjoitus, yleensä kun eivät porukat ole treenatessa paikalla.

Mitään "välineitä" ei ollut mukana, joten otettiin sitten ihan vain perusasentoa sekä seuraamista. Sivulletuloissa Niki hosui aika paljon, ja muutenkin käskyn noudattaminen tuntui olevan liian vaikeaa ts. näytti siltä, että N ei oikeasti tiennyt, mitä siltä pyysin. Todennäköisesti johtui vieraasta paikasta, joten pitäisi siis käydä jatkossa treenailemaassa muuallakin kuin noissa vakipaikoissa. Pari ihan ok suoritusta saatiin kuitenkin. Seuraamisessa lyhyttä, muutaman metrin mittaista suoraa. Nikin paikka ei ollut hyvä, oli koko ajan liian kaukana, mutta kontakti oli sitten kuitenkin aivan erinomainen, joten kai sitä voi ihan tyytyväinen olla..
Pillitystäkin vähäsen, edelleen sama tilanne, että  jos koira on  muutenkin "kuulolla" tulee se välittömästi luokse, mutta sitten jos on muuta tekemistä (kuten käydä tsekkaamassa, onko auto yhä tallessa tien varressa) on pillityksen perillemeno hieman kyseenalaista... lisää toistoja helpoissa tilanteissa kaivataan siis yhä.