Oikeasti oli tarkoitus mennä jonnekin peltolammin metsiin vähän treenailemaan noutojuttuja, mutta koska alkoi sataa lunta & rakeita en viitsinyt, eikä toisaalta oikein muutenkaan huvittanut. Joten mentiin sitten vain tohon pk-kentällä tokoilemaan. Niki ei ihan ollut hereillä, nenään tuli tuulen mukana liikaa houkuttelevia tuoksuja.

Seuraminen oli ihan ok. Kontakti olisi voinut olla parempi, mutta muuten ei oikeastaan valittamista. Sivulletulotkin vähän hitaita, mutta muuten kyllä oikein kivoja. Hyppy sujui patemmin kuin aiemmin. Vähän turhan sivuun Niki jää hypyn jälkeen seisomaan jollei sitä ohjaa, pysyy kuitenkin just ja just vielä esteen takana. Paikallamakuu oli aika levoton. Niki pysyi kyllä maassa, mutta nuuskutteli aika paljon taivaan tuulia yms. Otettiin myös pari eteenmenoa, lähetys namiboksin luo, matka oli aika lyhyt (ehkä 6m). Ekalla kerralla N oli aika epävarma (ihmekös tuo, kun ei olla tätä taas sitten viissiin hiihtoloman jälkeen ollenkaan otettu), mutta toinen kerta oli tosi hyvä.
Loppuun riekuttiin vähän narupallon kanssa, Nikikin innostui pieneen vetoleikkiin, mikä oli varsin kivaa :)

ps. Unohtui tuosta eilisestä kirjoituksista illan suurin onnistuminen. Nimittäin Niki ei kiljunut ollenkaan auton perään, kun porukat meidät kentällä heittivät!!! Ei edes pientä piippausta kuulunut, olin oikeasti tosi yllättynyt. Ehkä tästä voisi tulla ihan kunnon tapa jatkossakin? Pidetään peukkuja.