Pöh, olen taas vaihteeksi ollut laiska. Ei vain ole mitenkään saanut itsestään oikein irti, että olisi viitsinyt lähteä kunnolla tokoilemaan.. Treenata olisi kyllä pitänyt (ja mä melkein ajatuksissani jopa suunnittelinkin treeniohjelmaan). Ens viikolla on edessä meidän kimppatreeniporukan möllitokot, joista ei sitten tämän harjoittelun puutteen vuoksi kovin kummoista tulosta kyllä saada.

Niki oli torstaina ja perjantaina "päiväkodissa" mummun luona, koska meillä kävi maalari tekemässä vuosikorjaustöitä. Erinomaisen hyvin se oli kuulemma viihtynyt (ei tosin ollut mikään yllätys :P ). Kerrostaloelämäkään ei vaikeuksia tuottanut. Eilen käveltiin kotiin, vaikka muuten "päiväkotimatkat" siis autolla kuljettiinkin. Oli kuitenkin ihan kiva kävellä, varsinkin kun ei tuo matka mikään mahdoton todellakaan ole. Ensin ajattelin, että olisi voinut käyttää tilaisuuden hyväkseen ja käydä tutustumassa Hämeenkadun elämään, mutta se ei sitten kuitenkaan lopulta ollut ihan paras idea toteutettavaksi neljän ruuhkassa. Ihan nopeasti kävi myös mielessä, että olisi voinut yrittää bussimatkustustakin, mutta tuskinpa meitä oltaisiin ruuhkabussiin huolittu. Joten siis käveltiin sitten kosken rantaa pitkin. Vähän Niki oli "säikky" (ei se siis mitään pelännyt, mutta säpsähteli ja oli aika varovainen) keskustan alueella liikuttaessa, mutta hienosti se silti käveli. Paitsi, että sen mielestä oli tietysti aivan kamalaa, kun ei melkein mihinkään saanut pissata..
Ja koska seikkailun aikana tuli kuuma ja jano, Niki "vahingossa" hyppäsi Pyhäjärveen heti kun siihen tarjoutui tilaisuus. Eikä sitä olisi enää sieltä huvittanut pois tulla, puoliväkisin piti raahata. Hassu otus.