Kas vain, vuodatus.net näkyykin uudistuneen aikalailla. Katsotaanpas nyt sitten, kuinka hallitsen tämän uuden.. sinällään uudistus kyllä näyttää varsin hyvältä ja toimivalta, ainakin vielä.

Tänään oli mielettömän ihana sää, pitkästä aikaa oli itsellä sellainen olo, että nytjustheti pitää päästä ulos :) Nikin kanssa tulikin sitten tallusteltua normaalia pidempi päivälenkki. Opiskelu minulla jatkunee "vasta" ensi viikolla (ja homma alkaakin tottakai heti iloisesti tentillä maanantaiaamuna klo 8:00), joten nyt on mainiosti aikaa kuluttaa Nipsun kanssa ulkoillen.

Tuo kotisivujen galleria-osio pitäisi kyllä jo vähitellen laittaa kuntoon. En vain tällä hetkellä taas oikein tiedä, mitä sen kanssa olisi järkevintä tehdä... Alkuun oli olemassa ihan selkeä suunnitelma, kuinka sen toteutan, mutta nyt on alkanut hieman mietityttää asian käytännöllisyys. Mahdollisimman vähällä vaivalla kun olisi kiva päästä ;)

Alkuvuoden piristykseksi ja huvitukseksi olisi näytillä kuitenkin seuraavanlainen kuva. Mitä kaikkea onkaan ehtinyt noin 8,5 vuoden ainaka tapahtua?