Blogin kirjoittaminen on näemmä taas jäänyt hieman heitteille. Toisaalta kuitenkin "no news is good news" vai miten se menikään.. Selkokielellä todettuna Niki siis voi hyvin.

Taloyhtiömme piha-alueille pesiytyneen myyräyhdyskunnan vuoksi meidän takapihallemme on jouduttu laittamaan rotanmyrkkysyötti. Onneksi Niki ei ole osoittanut lainkaan mielenkiintoa syöttiä (tai myyriä) kohtaan, eikä koiran muutenkaan pitäisi onnistua edes syöttipaikkaan pääsemään käsiksi. Siltikin hirvittää pitää myrkkyä koiran ulkoilualueen tuntumassa.

Nikin ruoka vaihdettiin takaisin normaali-versioon, sillä kevyt-nappulat eivät oikein Nipsun mahalle sopineet. Onneksi on kesä ja uimakausi tulossa, joten koiran energiankulutuskin kasvanee jokatapauksessa jonkin verran.

Jos joku muuten osaisi kertoa, miksi tamperelaisautoilijoille on ylivoimaisen vaikeata erottaa punaista, keltaista ja vihreätä valoa toisistaan, olisin onnellinen.

Nimim. Montako läheltäpiti-tilannetta tarvitaan, ennen kuin jää auton alle suojatiellä vihreän jalankulkuvalon palaessa?