Viime aikojen tokoilut ovat olleet aika minimissä. Ei vain ole ollut kunnolla aikaa eikä ennen kaikkea intoa. Ei kannata treenailla, koska onnistuisi kuitenkin vain tartuttamaan oman vetämättömyytensä koiraan.

Tänään tosin treenailtiin sitten vähän enemmän Pirkkahallin parkkipaikalla. Tehtiin pääasiassa seuraamista (Hellun valvovan silmän alla, kiitos paljon vikeistä! :) ). Sivulletulot olivat kovin nihkeitä, niihin pitää kiinnittää enemmän huomiota --> nopeus & tarkkuus nyt suurennuslasin alla.
Seuraaminen suoraan meni nätisti, mutta ne käännökset... Nyt jatketaan sitten harjoittelua "namivedätyksillä", joten joskohan se siitä.

Treenailtiin myös istu-seiso-vaihtoja. Istuminen oli ihan hyvä, seisomisessa Niki tarvitsee yhä paljon apuja (molemmat kädet + vartalo), joista pitäisi kyllä jo yrittää päästä eroon.. jos vain saisi itseään kunnolla niskasta kiinni ja vaivautuisi harjoittelemaan hieman säännöllisemmin - voisi auttaa kummasti.

Loppuun tehtiin myös pitkästä aikaa pitkä paikkamakuu (x2). Seisoin aika lähellä Nikiä (n. 5m?, ihan siltä varalta, että ehtisin jopa väliin, jos Niki olisi yrittänyt lähteä hiippailemaan vieressä olleen Donna-labbiksen luo). Niki kuitenkin makoili ihan rauhassa, tarkkaili kyllä ympäristöä suht paljon, muttei kuitenkaan osoittaunut mitään eleitä siitä, että se olisi saattanut paikoiltaan lähteä. Hienoa :)