Tänäaamuna Niki sitten matkasi leikattavaksi Toijalan eläinlääkäriasemalle. Itse en päässyt sitä edes sinne viemään, koska minun piti olla yliopistolla tuskailemassa julkisoikeuden uusintatentin parissa.. >:(

Tällä hetkellä Niki on kovin väsynyt ja kipeän oloinen. Kävely sattuu selvästi, ja muutenkin tuo vinkuu paljon. Nyt parka onneksi rauhoittui ainakin hetkeksi tuohon viereen nukkumaan, kävin vielä heittämässä peiton päälle, ettei turhaan ainakaan palelisi.

Potilaskertomuksen mukaan reiden takaosan patti voisi olla kasvain, joka vaatii poiston. Tikkienpoiston (parin viikon päästä) yhteydessä olisi kuulemma hyvä ottaa näyte.
Niin ikään potilaskertomuksen mukaan Nikillä todettiin polven eturistisiteen olleen melkein kokonaan revennyt, ja loputkin piti poista. Ristisiteen pienten rippeiden vuoksi kuitenkin nivelkierukkavauriot olivat estyneet. Leikkauksen aikana poistettiin nivelrikkomuutoksia patellaurasta.

Nikiltä otettiin myös verikokeet, kaikki arvot ok. (Minä en itse noista lukuarvoista ja lyhenteistä kylläkään mitään ymmärrä, mutta ell oli näin sanonut.)

Nyt leikkauksen jälkeen Niki syö Rimadyliä ja Kefalexiä, tikkienpoiston jälkeen aloitetaan vielä Cartrophen-kuuri. Kuutisen viikkoa pitäisi mennä ainoastaan remmilenkkeilyllä.