Tänään taas tokoiltiin kotipihassa. Pitäisi kyllä oikeasti joskus vaivautua kävelemään johonkin muuallekin, jotta saataisiin vähän enemmän ja erilaisia häiriötekijöitä..

Seuraaminen oli oikein kivaa. Tällä kertaa pääasiassa vain suoraa ja sitten pari täyskäännöstä, suht hidasta kävelyvauhtia. Alun perusasento hyvä, kuten myös lopunkin (kerrankin!). Kontakti myös hyvä, kerran vähäsen tipahti, mutta uudella "seuraa"-käskyllä N palautti ajatuksensa heti takaisin tehtävään eikä jäänyt sen kummemmin haikailemaan ohikulkijoiden perään. Täykkärit myös varsin hyvin, vähän nopeampi voisi olla, mutta parempaan suuntaan olla koko ajan menossa.

Liikkeestä seisomista pari kertaa, ihan ok. Täytyy jatkossa kuitenkin olla vieläkin tarkempi, Niki alkaa tosi helposti hiipimään perään!

Ja sitten sitä istumista. Kyllä se ihan hiukan paremmin taisi sujua kuin viimeksi... siis oikeasti hyvin vähän, mutta yritän olla optimistinen ;D.  Pariin kertaan Niki tarjoaa myös sellaista vaihtoehtoa (siis suoran "lösähtämisen" sijaan), että se ensin istuu kunnolla ja sitten heti kuitenkin lösähtää istumaan toisen takajalkansa päälle.. Jatkossa muistettava tämän istumisen suhteen:
1) Pitää treenata useammin, koira ei opi, jos sen kanssa harjoitellaan vain kerran viikossa
2) Palkkauksen kanssa pitää olla tosi tarkka ja nopea
3) Lopeta ajoissa, N turhautuu helposti, jos samaa asiaa hinkataan pitkään

Viikonloppuna oli katselemassa agin SM-kisoja Ylöjärvellä. Täytyy sanoa, että oli kyllä oikeasti aika makeeta menoa ja varsinkin maxien finaaliradalla oli melkoinen tunnelma! :) Tollaiselle tasolle kun itsekin joskus pääsisi... (missä lajissa tahansa) Kisojen katselun ohessa tuli hankittua myös mukava (ja perinteinen) punainen kesävärikin iholle, vaikka kovasti kyllä yritinkin aurinkorasvalla suojautua...