Viime sunnuntaina suuntasin Valan kanssa taas Pirkan Nuuskujen nomekimppatreeneihin. Siellä olikin tällä kertaa kiva mahdollisuus hyödyntää edeltävinä päivinä petokurssilaisten käytössä olleita riistoja, variksia ja lokkeja. Niitähän me sitten Valan kanssa hinkattiin. Selkeästi taas vieraat riistat olivat aika ällöjä, mutta innostamisen ja hetsauksen jälkeen saatiin onnistuneita ylösottoja. Jepajee, onnistuneet treenit siis!

Huomenissa olisikin tarkoitus juhlistaa pitkäperjantaita lisää raatojen seurassa, sillä tiedossa on riistatreeniä Katsun & Nallin kanssa. Lumitilanne kääntyi vähän ikävän puoleiseen suuntaan tosin, mutta onneksi näitä perusjuttuja pystyy tekemään missä vain. Pääsiäismaanantaina suuntamme Ruovedelle ulkomuotoarvostelua hakemaan. Parit tokokisat olisi lähitulevaisuudessa tosiaan myös ohjelmassa, mutta jännäillään nyt vielä näiden juoksujen kanssa. Minun alkuperäisen olettamani mukaan juoksut olisivat tältä keväältä jo ohitse, mutta lienee parasta lopettaa arvailu, kun ei niiden alkamista näköjään onnistu millään ennakoimaan... Treenataan nyt kuitenkin ihan kunnolla kisoja silmällä pitäen.

Yllä Vala ja tämän kevään treenikamavaraston täydennys: Kasa tunnarikapuloita (näitä on mulla jossain ennestäänkin, mutta nyt vielä lisää näitä...), kippoja (ohjattuun noutoon ja ehkä nomessakin ohjauksessa käytettäviksi) sekä aivan ihanan pinkki, kumipintainen jälkiliina (tähän asti olen taistellut aina solmussa olevan pyykkinarusta tehdyn liinan kanssa). Koiraa ei kukaan kuvaan käskenyt, mutta se alkaa näköjään oppimaan itse tämän kameralle poseeraamisen :-)